Bestuur

Sinds 2023 heeft RV De Zilverhoef een grotendeels nieuw bestuur. De leden van het bestuur stellen zich hieronder even voor. Alle bestuursleden willen graag in contact blijven met de leden van de club en in contact komen met aspirant- en nieuwe leden.
Aarzel dus niet om een van hen aan te spreken, of neem contact op via het contacformulier.

 

Voorzitter: Joyce van Hoorn

 

Ik ben lid van De Zilverhoef sinds wij aan de Heesterseweg zijn komen wonen. Behalve de puur praktische reden dat het terrein van de club recht achter ons huis ligt, heb ik het altijd heel fijn gevonden bij De Zilverhoef omdat ik het gevoel heb dat er echt op maat les wordt gegeven. Er wordt rekening gehouden met wat de ruiter wil bereiken en wat het paard kan. Dat merkte ik heel duidelijk toen ik mijn bejaarde merrie zo lang mogelijk fit wilde houden en ook toen ik enthousiast werd over TREC en daarvoor speciale dingen wilde trainen.

 

In iedere les is er persoonlijke aandacht voor alle combinaties en hun specifieke aandachtspunten. Dat gebeurt in een prettige, open sfeer waardoor de lessen en andere activiteiten ook nog eens ontzettend gezellig zijn.

 

Als voorzitter hoop ik het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken op een verantwoorde manier te genieten van de paardensport in alle mogelijke vormen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penningmeester: Naomi van Hees


Ik ben begonnen als lid van de Zilverhoef toen ik 14 was, samen met mijn toenmalige D-pony. Toen ik overstapte naar de paarden ben ik met mijn Friese paard Baukje opnieuw lid geworden. Ik heb met haar altijd met veel plezier zoveel mogelijk lessen gevolgd, en ik kon zelfs meedoen met de springlessen, omdat alle lessen bij ons voor iedereen toegankelijk zijn en echt op maat worden gegeven!

 
Sinds 2023 ben ik naast lid (en soms instructeur voor de paardenles) ook penningmeester geworden, omdat ik wel meer bij de club betrokken wilde zijn na mijn studie. Ik hoop dat we binnen onze club zoveel mogelijk leden in alle takken van de paardensport kunnen ondersteunen en motiveren met onze verschillende lessen en activiteiten, want dat is wat de Zilverhoef “onze” club maakt!

 

 Groetjes,

 Naomi van Hees

Secretaris: Demi Ruijs

 

Sinds 2016 ben ik lid geworden van RV de Zilverhoef. Dit omdat dit mij een leuke club leek, er jaarlijkse veel activiteiten georganiseerd worden, maar vooral omdat er echt een leuke en gezellige sfeer hangt binnen de club. De lessen en de georganiseerde activiteiten vind ik erg leerzaam, gezellig en zeker van toegevoegde waarde met veel afwisseling. 

 

Sinds 2020 ben ik ook als instructeur bij de club betrokken geraakt. Op woensdag geef ik de ponylessen en op de donderdag om de week de springlessen. Dit is goed te combineren met de wedstrijden die ik zelf ook nog rijd en het werk wat ik doe als docent dier/paard op het MBO.

Ongeveer 80% van mijn dagelijkse leven besteed ik aan paarden. Daarom leek het mij heel leuk om in het bestuur van de club te komen en dan met name als secretaris, omdat ik het organiseren van wedstrijden, bixiedagen en ponykampen erg leuk vind. Heb je leuke ideeën of wil je je aanmelden als nieuw lid, kom je bij mij terrecht :)

Bestuurslid: Addie van der Doelen

Bestuurslid: Dymph de Groot

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.