Nieuws

Sinterklaasavond

 

 

Op 13 december hebben we een verlate Sinterklaasavond gehad waarbij fanatiek gedobbeld en geruild werd om de leukste en mooiste cadeaus te bemachtigen. Tijdens deze gezellige avond waarop leden die op verschillende dagen lessen en onze instructeurs de kans hadden om even bij te praten, werd ook bekendgemaakt hoeveel geld er was opgehaald met de Grote Clubactie: 576 euro! Voor een kleine club als de onze is dit een geweldig bedrag. De leden die de meeste loten hadden verkocht, kregen door een paar achtergebleven Pieten een bedankje uitgereikt.

 

Daarmee was de avond nog niet afgelopen: dit was ook het moment dat De Zilverhoef afscheid heeft moeten nemen van twee bestuursleden die het langst bij onze club hoorden: Ingrid van Uden en Loes van Wanrooij. De afgelopen jaren hebben zij met zijn tweeën bijna alle activiteiten van De Zilverhoef georganiseerd en waren ze in de praktijk verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van de club. Loes is als kind lid geworden van De Zilverhoef met haar pony en later actief geworden in het bestuur, waarin zij de rol van penningmeester op zich heeft genomen. Ingrid is 28 jaar lid van de club geweest, waarvan 20 jaar als secretaris. Loes en Ingrid hebben een bepalende rol gehad binnen de vereniging en zij hebben de club gemaakt tot wat die nu is: een gezellige verenigng waar iedereen die met zijn paard of pony verder wil komen van harte welkom is.

 

Nu is het tijd om de taken over te dragen aan het nieuwe bestuur, dat vol enthousiasme is en kan voortbouwen op een gezonde basis. We willen Ingrid en Loes heel erg hartelijk bedanken voor alles wat ze voor De Zilverhoef gedaan hebben. Gelukkig blijven ze nog wel betrokken bij de club doordat hun dochters lid zijn, dus uit het bestuur wil niet zeggen dat ze ook uit het oog en uit het hart zullen gaan. We hopen ze nog vaak te zien bij de activiteiten van de club, die alleen nu door iemand anders geregeld gaan worden.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.