TREC Geffen

 

 

In 2019 hebben we voor het eerst een TREC wedstrijd georganiseerd  bij de Zilverhoef. Sindsdien is dit een jaarlijks terugkerend evenement geworden. De deelnemers komen vanuit heel Nederland, maar we hebben ook deelnemers uit België en zelfs Frankrijk gehad.

 

De wedstrijd is een Basis TREC -wedstrijd en is open voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Zilverhoef of de KNHS om mee te kunnen doen. 

 

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de NHAV. Leden van de NHAV hebben voorrang bij inschrijving en krijgen korting op het inschrijfgeld.

 

De POR start in Geffen maar is verder ieder jaar totaal anders. Zo leidde de route al een keer naar Herper Duin, de Nulandse Hei, de Maashorst en naar het Bomenpark. De MA is meestal op het strand bij Geffense Plas, wat prachtige beelden oplevert. De PTV is altijd rond de Geffense Plas en daarmee, vind ik tenminste, een van de mooiste PTV's van Nederland.

 

We zijn heel blij met de samenwerking met Strand 10, de nieuwe uitbater van restaurant De Geffense Plas en de zwemvijver. Ook de komende jaren zullen we weer op dit prachtige terrein terecht kunnen.

 

In 2024 zal TREC Geffen worden gehouden op 12 en 13 oktober. De inschrijving gaat ongeveer 6 weken daarvoor open.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.