TREC lessen

  

 

Voor veel mensen is de stap om TREC-wedstrijden te gaan rijden nog behoorlijk groot, ook na een enkele PTV-training of een TREC Kennismaking. 

 

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat veel mensen èn paarden TREC geweldig leuk zullen vinden als ze het eenmaal proberen, gaan wij ook dit jaar TREC-lessen aanbieden. In de lessen krijg je aanwijzingen over hoe jij iets met je paard beter kunt doen en handvatten om thuis verder te kunnen oefenen.

 

Iedere les is er aandacht voor een beperkt aantal onderdelen van de TREC, zodat er tijd is om uitgebreid stil te staan bij deze onderdelen. De focus ligt op dingen die vaak lastig worden gevonden, dingen die moeilijk thuis te oefenen zijn, en dingen waarbij mensen vaak punten laten liggen. Er wordt niet alleen uitgelegd hoe een onderdeel moet worden gereden, maar ook stap voor stap geoefend hoe je daar komt.

 

We gaan in op de reglementen en de puntentelling voor de POR, MA en de PTV-hindernissen. Iedere week ligt de focus op iets anders, maar we pakken ook terug op dingen die al eerder aan bod zijn geweest.

De nadruk ligt op de PTV-hindernissen, maar we doen ook steeds iets aan de MA. Eén les gaat vooral over de POR; het kaartlezen en de trajecten op tijd en hoe je je hier op kunt voorbereiden. Maar ook in die les komen wat PTV-hindernissen aan bod.

 

Als er behoefte aan is, gaan we ook een keer een les besteden aan de moeilijkere varianten opdrachten die tijdens de POR gevraagd kunnen worden: azimut en grid. 

 

De lessen worden gegeven op de donderdagavonden om 19.30 uur in de oneven weken, vanaf 2 juni tot aan de TREC wedstrijd op 12 en 13 oktober.

 

Kosten zijn 60 euro voor alle lessen. (leden van De Zilverhoef krijgen korting en betalen 30 euro voor alle lessen). Losse lessen zij alleen mogelijk als er ruimte is, mensen die zich voor de hele reeks opgeven hebben voorrang.

 

.

N.B. Tijdens de zomervakantie zijn er dus geen TREC lessen.

 

 

Je kunt je opgeven door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar dezilverhoef@gmail.com

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.